Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Φορητή λυση εκτάκτου ανάγκης

Έχεις κλείσει ραντεβού με φίνο γκομενάκι αλλα έπεσε πολύ δουλειά στο γραφείο προς στο τέλος και το αφεντικό δεν σε αφήνει να φύγεις. Αναγκάζεσαι να πεις ψεματα οτι γεννάει η αδελφή σου και ήσουν ο αναπληρωματικός της coach στη μεθοδο Λαμάζ και πρεπει να είσαι εκεί γιατι ο αντρας της έπεσε ξερός και επαθε διασειση και τωρα δεν θυμαται ουτε πώς τον λενε, οχι να θυμαται να της πει: φύσα-φύσα-φύσα, ανάπνευσε-ανάπνευσε...
-Αχ, κυριε Μανατζαρέογλου αφήστε με να πάω ειναι θεμα ζωής και θανάτου.
-Καλά παιδί μου, να πας, αφου δεν μπορεί να την ξεγεννησει κάποιος άλλος, να πας (αλλα αυριο θα δουλεψεις μεχρι τη Δευτέρα Παρουσία)
-Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ
Τρεχεις να προλάβεις, να πας σπιτι να κανεις μπάνιο, να ξυριστείς φουλ-πανσιόν (οχι βρε παιδι μου οτι κάθεσαι απο το πρώτο ραντεβου, αλλα το κάνεις για γούρι)βγαινεις στους δρομους σαν τρελη για να βρεις ταξι και βρισκεις. Ετσι μαθαινεις οτι η Παναχαική δυστυχώς θα παίξει με απουσίες απέναντι στον Βύζαντα και οτι ο Μπλακμαν παίζει σε γαμους και βαφτίσεις αν τον καλέσεις.
Οταν φτάνεις στο σημειο του ραντεβού βλέπεις μηνυμα στο κινητό: "Συγγνώμη, θα αργησω, με κρατήσανε παραπάνω στη δουλειά" και καθώς κουνάς το κεφάλι σου, σηκώνεις το βλέμμα και τί να δεις... σπάει ο διάολος το ποδάρι του και απο ολη την Αθηνα ο Μανατζαρέογλου βρηκε να στριψει απο αυτη τη γωνία. Μα εσυ δεν ξεγεννάς την αδελφή σου, ούτε περνάει καμια εγκυος πρόχειρη. Σιγουρα πάντως δεν θα σε χαλαγε να ειχες καποιον τωρα να σου λεει "φύσα-φύσα-φύσα, ανάπνευσε-ανάπνευσε" και εσύ πρεπει να βρεις μια λυση, τί κανεις?
















Χρήσιμο επίσης και για όταν θα έρθει ο καλός σας και θα θέλετε να γίνει το πρώτο φιλί μακριά απο τα μάτια των περαστικών. Χρησιμο επίσης αν θελετε να εναν φορητό σκοτεινό θαλαμο για να εμφανίζετε φωτογραφίες ή αν σας ερθει η ξαφνική ανάγκη να του διορθώσετε τα φρύδια καθως οι φίλοι του πινουν μπυρα και βλέπουν Τσαμπιονς Λιγκ, χωρίς όμως να θέσετε σε κίνδυνο την εικόνα του ανδρισμού του.





Δεν υπάρχουν σχόλια: