Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Tα νέα της κυρα-Κούλας (daily updated)

1ον
Mε αφορμή την πορεία για την επέτειο της λαικής-φοιτητικής αντίδρασης ενάντια στη δικτατορία ή ελληνική αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών απαγορευμένων δακρυγόνων. Πολυ περιορισμένη όπως μπορείτε να δειτε σε αυτη τη φωτογραφία.
Οι αρχές ρίψης πολιτοκτόνων χημικών δήλωσαν οτι εκτεταμένη χρήση λέγεται όταν φαίνεται απο δορυφόρο. Σε κάθε αλλη περίπτωση την ονομάζουν περιορισμένη.

2ον
Με αφορμή τη ραδιοφωνική εκπομπή του greekgaylolita, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζήτησε απο τον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας απο την Δίωξη να επιτραπεί η κολονοσκόπηση σε όλους τους bloggers, twitters και γενικά σε όλους τους χρήστες του ίντερνετ. Απο τις γυναίκες θα ζητείται επιπρόσθετα και κολπικό επίχρισμά.

3ον
Εκτακτη είδηση
KAI o Κούγιας ήταν στο Πολυτεχνείο. Μα κανείς δεν ηταν στο σπίτι του εκεινη τη μέρα?

4ον
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως καλωσορίζει όσους θέλουν να διαδηλώσουν για το Πολυτεχνείο και για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Θα τους φιλοξενήσουμε κιόλας, πρόσθεσε. Για να μην βγει λοιπόν ψεύτης ο υπουργός, η Αστυνομία χθες βράδυ προχώρησε σε 292 πιεστικές φιλοξενίες στην ΓΑΔΑ. Μετά την επιτυχημένη αυτη προσέγγιση μεταξύ αστυνομικών και πολιτών, ο υπουργός σκέφτεται να προχωρήσει σε ακόμα πιο προοδευτικά μέτρα φιλοξενίας. Μελετούν στο υπουργείο την εισήγηση του couch-surfing αστυνομικών σε σπίτια πολιτών, την προηγούμενη μαζικών διαδηλώσεων.

5ον
Γνήσιοι δημοκράτες, ανοιχτόμυαλοι, άνθρωποι του πνεύματος, μέλη του πολιτιστικού συλλόγου λογοτεχνικής ανάγνωσης η "Χρυσοποίκιλτη Αυγούλα, ω! πατρίς μου, ω!" εισέβαλαν σε παρουσίαση βιβλίου στην Στοά Βιβλίου, σταματήσανε την παρουσίαση και έσκισαν βιβλία, γιατί, λέει... διαφωνούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: