Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Εκκληση για οικονομική ενισχυση της συνδικαλίστριας που δεχθηκε επίθεση

Δεν ξέρεις απο που να κρατηθείς πια. Τα πάντα καταρρέουν. Η πραγματικότητα μας επιτειθεται δείχνοντας το χειρότερο της πρόσωπο. Ξυπνήσαμε μέσα σε έναν εφιάλτη που όμως είναι αληθινός.
Είσαι νέος?
Τα νιατα σου ειναι απειλή! Διαλεξε, θα πεθάνεις ή θα ξεπουληθεις...
Παιρνεις ψίχουλα?
Αμα δεν σου αρέσει φύγε. Σκλάβε!
Βγαινεις στους δρομους?
Παρε το δακρυγόνο σου, κατσαρίδα!
Μιλάς?
Σκάσε!
Διεκδικείς?
Σκάσε σου ειπα.

Η Κωνσταντινα Κουνεβα, υπέπεσε στο υπέρτατο αμαρτημα. Παρότρυνε τους συναδέλφους της να μην υπογράψουν όταν ο εργοδότης προσπάθησε να τους φαει ένα μέρος του δωρου των χριστουγέννων. 

Η γυναίκα αυτη άφησε τη χωρα της για να βρει μια καλύτερη τύχη - όπως κάναν εκατομμυρια έλληνες μετανάστες - και απο ιστορικός έγινε καθαρίστρια. Μια δουλειά... κατι να κανει για να δωσει ενα καλύτερο μέλλον στο παιδί της. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. Διεκδικήσε τα αυτονόητα για αυτήν και για τους συναδέλφους της.

Η ανταμοιβή της: επίθεση με καυστικό οξύ. Τωρα κινδυνευει να χασει εντελώς την οραση της και ακομα δεν εχει ξεπεράσει το κίνδυνο να χασει την ίδια της τη ζωή.

Η αιτία για την επίθεση: Το οτι ειχε γνωμη και θαρρος. Το οτι έκανε το σωστό.

Αυτη η ιστορια πάει να περάσει στα ψιλά γράμματα για τα Μεσα Μαζικού Νανουρίσματος. Ας τους αφήσουμε να πλεκουν την συγκαλυψη και το ψέμα. Εμείς δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι.

Εχει ανοιξει ένας λογαριασμός για οικονομική ενίσχυση της Κ. Κουνεβα.
Ας δώσουμε ο καθένας ό,τι μπορεί και μαζί με αυτό, ας δώθει και το μηνυμα αλληλεγγυης και συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα κάθε συνάνθρωπου μας.

5012 01902​1 277 Τράπε​ζα Πειρα​ιώς
DECHE​VA ELENA​ KUΝEV​A KOSTA​DINKA​ NIKOL​OVA




Δεν υπάρχουν σχόλια: