Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Αυριο το πρωϊ θα μιλήσει στο ραδιόφωνο η Μυρτώ


Αυριο, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στο πρωϊνό δελτίο του City 99,5
θα μιλήσει επώνυμα η Μυρτώ στον δημοσιογράφο Νίκο Παπαδημητρίου, για το περιστατικό του ξυλοδαρμού και της σύλληψης της, που συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα.

Το δελτίο ξεκινάει στις 8 το πρωϊ

Μέσω ιντερνετ μπορειτε να το ακούσετε απο εδώ

Η συνεντευξη θα ανεβει επισης σαν αρχειο ήχου και στο blog

5 σχόλια:

alepouda είπε...

Ειναι ικανοποιημενη η κυβερνηση, εμαθα, απο τις επιδοσεις τις σε σχεση με τα επεισόδια
http://www.tvxs.gr/v2124


Πραγματι...
Η κυβέρνηση ειναι εξαιρετικα ικανοποιημένη απο την αποδοση της και καθε στιγμή δεν χανει την ευκαιρια να χειροκροτά τον εαυτο της.

Για να ανατρεψει το αρνητικο κλιμα που εντελως ακατανοητα εχει υιοθετησει ενα μεγαλο μερος του ελληνικου λαου, αποφασιστηκε να εμφανιστει το υπουργικό συμβούλιο και η ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ, στην εκπομπη της Αννιτας Πανια. Στην προσπάθεια για να επανέλθει η ελλάδα στο χριστουγεννιάτικο πνευμα, τα ΕΚΑΜ και τα ΜΑΤ θα βοηθήσουν φετος τον αη-βασίλη να μοιράσει τα δώρα. Αστυνομικοι τα βραδια θα κατεβαινουν απο την καπνοδόχο. Μην ξεχασετε να τους αφησετε σε ενα τραπεζι ενα ποτηρι γαλα, λιγα cookies και την αστυνομική σας ταυτότητα

Παράλληλα, ο κυβερνητικος απρόσωπος δήλωσε οτι:
Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε θαυμάσια και γιαυτο δεν θρηνησαμε ουτε ένα δέντρο. Επίσης υποσχέθηκε οτι θα αναδασωθεί όλη η Ερμου, η Αλεξάνδρας και όλες οι περιοχές που χτυπηθηκαν απο κουκουλοφόρους της ευπ, δεη, ευδαπ, ουθ και τον οασα.
Συμπληρωματικα μετρα για τους αγροτες:
Όσες καλλιεργειες χτυπηθηκαν απο δακο και μουχρίτσα, θα παρουν χρηματοδόση για αλλαγή βιτρίνας.

Ανώνυμος είπε...

@Αλεπούδα

χαιρομαστε ολοι που η ιστορια της θα φτασει σε πολλα αυτια,κανουμε όλοι οτι μπορουμε να φτασει η περιπετειεα της οσο πιο μακρυα γινεται. Γνωμη μου ειναι ομως, σε περίπτωση που κάποια στιγμή την καλέσουν σε καένενα στούντιο κανενός καναλάρχη-νταβατζη και αρχισουν να τη χαιδεύουν, πες στη Μυρτώ εαν θελει και το πιστευει, να τους μιλησει για τις τοσες μέρες παραπληροφορησης που εχει περάσει στον πολυ κοσμο οτι οσοι διαμαρτυρονται σπανε και καταστρεφουν, ανοιγοντας ετσι το δρομο στη βια που βιωσε και η ιδια,κατι που εξακολουθουν να κανουν. Δεν ειναι δυνατον να καπηλευονται την κατασταση καναλαρχες που στην πραγματικοτητα βρίσκονται πίσω από τα ΜΑΤ και κινουν τα νηματα στη χώρα.

οτι καλυτερο στη κοπελα

alepouda είπε...

Θελεις να παει στα καναλια και να πει οτι η τηλεοραση εχει διαπλεκομενα συμφεροντα και υπογειες συμφωνιες με την κυβερνηση με σκοπο την αποκρυψη της αληθειας και των γεγονότων?

Νομιζω οτι αν επετρεπαν σε καποιον να το πει αυτο στην τηλεοραση η τηλεοραση θα ηταν αθωα των παραπανω κατηγοριων

Γιαυτο υπαρχει το ιντερνετ και η ελευθερη πληροφορηση

Η αποψη μου ειναι οτι η τηλεοραση θα το βρει στο δρομο της αυτο που κανει αυτη τη στιγμη.
Η Ιστορια καταγραφεται, ο κοσμος ειναι σε θεση να ενημερωθει και να επικοινωνησει αμεσα μεσω ιντερνετ.

Αν συνεχισουν να μας κοροιδευουν, η τηλεοραση θα γινει σαν εκεινα τα ξυλινα ραδιοφωνα αντικα, με το καρεδακι απο πανω...
...καθαρα διακοσμητικα στοιχεια...

Ανώνυμος είπε...

Δεν 'θελω' να παει στην τιβι. εαν την καλεσουν και συμφωνησει να μιλησει σε τηλεοπτικους σταθμους, η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να τα ακουσουν οπως τους αρμοζει, απο ενα κοριτσι που έπεσε θυμα, κατα τη γνωμη μου ΚΑΙ των καναλιων (να μην πω κυριως). Και αυτο γιατι εστιαζουν ΜΟΝΟ στις αστυνομικες πραξεις (τις μεμονωμενες) κανωντας τις παπιες για την 'ενημερωση'περι 'κουκουλοφόρων', 'καταστροφών', 'νοικοκυρέων' κτλ.να το πραξει εφοσον το πιστευει! στοχος ολων μας ειναι η σκεψη εξω απο τα καθεστωτικα πλαισια, ετσι δεν ειναι; ΚΑΝΕΙΣ να μην ειναι το ρομποτ ΚΑΝΕΝΟΣ, ακομη και εαν προκειται για τη δικη μας πλευρα των πραγματων.

ευχές

Ανώνυμος είπε...

ρε Παυλόπουλε εάν συμβαινουν όντως όλα ΑΥΤΆ, μήπως πρέπει μαζί με το ναυαρχούκο
( που ειχε μάθει να εχει προσοχη τα κοροιδα τους στρατιωτικούς και να τους φιμώνει)να κανετε μια προσπάθεια να βαλετε μια τάξη στους μπατσους και αν αποτύχετε να παραιτηθείτε όσο ειναι καιρός?